Palvelut

Tiedän kokemuksesta, että koiran ongelmakäytöksen eteen on mahdollista tehdä paljonkin, että arki helpottuisi – sekä sinun että koirasi kannalta. Ongelmien kanssa ei tarvitse olla yksin, ja pyytämällä apua olet jo askeleen lähempänä muutoksen aikaansaamista.

Kouluttajana tarjoan pitkäaikaista tukea, jonka tavoitteena on tarjota sinulle tarvittavat tiedot ja työkalut koirasi käytöksen muuttamiseen.

Kuka olen?

Olen Saara Junttila, Käytösterapia ZenKoiran perustaja ja Häntä heilumaan-blogin kirjoittaja. Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa. Lisäksi olen Suomen eläintenkouluttajat ry:n ja Pet Professional Networkin jäsen, ja olen sitoutunut noudattamaan näiden yhdistysten tiukkoja eettisiä sääntöjä.

Ensimmäiset askeleet

Ennen koulutuksen aloittamista suosittelen aina ensimmäiseksi viemään koiran eläinlääkärin tarkistukseen siltä varalta, että ongelmakäyttäytymisen taustalta löytyy kipu tai muu terveydellinen syy.

Oli kyseessä sitten kotikäynti tai jokin muu allaolevista palveluista, ensimmäinen askel on aina puhelinkeskustelu. Sen aikana kyselen koirastasi ja sen käyttäytymisestä ja voimme päättää yhdessä, mistä lähteä liikkeelle.

Varaa ilmainen puhelinkeskustelu allaolevasta painikkeesta, niin jutellaan lisää!

Kotikäynnit

Uusimaa

Ensimmäisen käynnin aikana pyrin saamaan mahdollisimman laajan kokonaiskuvan koirastasi ja tilanteestanne. Teen arvion siitä, mikä voisi olla käytöksen taustalla ja käyn kanssasi läpi, mistä voisimme lähteä liikkeelle.

Jokaisella kotikäynnillä käymme läpi harjoituksia ja muita tarvittavia muutoksia koiran elämään, joiden kautta käytökseen saadaan muutos. Jatkokäynneillä pääsen näkemään edistymisenne, tarjoamaan kädestä pitäen apua ja tarvittaessa muokkaamaan suunnitelmaa.

Saat jokaisen käynnin jälkeen kirjallisen yhteenvedon ja koulutussuunnitelman tueksesi. Kotikäyntiasiakkailleni olen tukena sähköpostitse juuri niin kauan kuin siihen on tarvetta.

Yksityistunnit

Jos koirallasi on pienempiä arkitottelevaisuuteen liittyviä ongelmia tai haluat varmistaa, että koulutus on menossa toivottuun suuntaan, tarjoan myös yksityistunteja.

Nämäkin tapahtuvat kotikäynti-muodossa, mutta niiden aikana ei pystytä yhtä perusteellisesti paneutumaan ongelmakäytöksen syihin ja taustoihin.

Sen sijaan voit saada tukea ja vinkkejä esimerkiksi erilaisten taitojen opettamiseen, luoksetuloon, hihnakäytökseen, ihmisten tervehtimiseen, rauhoittumisharjoituksiin tai itsehillintään.

Ota yhteyttä, jos et ole varma, sopisiko yksityistunti vai käytösneuvonta paremmin tarpeisiisi.

Ensimmäinen käynti (n. 2h)130€
Jatkokäynti (n. 1h)70€
Yksityistunti70€
Hinnat sisältävät ALV:n

Koulutuspäivät

Koirankota, Turku

Käyn säännöllisesti pitämässä koulutuspäivää Koirankodan tiloissa Turussa

Yksityistunti

Yksityistunti sopii koirille, jotka tarvitsevat koulutusapua arjen taitoihin tai perusasioiden opetteluun, esim. hihnassa vetäminen, ihmisiä vasten hyppiminen tai arkitottelevaisuus. Vaikeampia käytösongelmia varten suosittelen varaamaan käytösneuvonnan.

Käytösneuvonta (1,5-2 tuntia)

Käytösneuvontatapaamisella selvitämme hieman syvemmin ongelmallisen käyttäytymisen taustalla olevia syitä ja luomme koulutussuunnitelman, jonka avulla saadaan muutosta aikaan.

Seuraavan koulutuspäivän ajankohtaa ei ole vielä päätetty, mutta ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut. Koulutuspäivä pidetään, jos kiinnostuneita on riittävästi.

Yksityistunti (1h)70€
Käytösneuvonta (1.5-2h)150€
Käytösterapian
jatkokäynnit (1h)
60€
Hinnat sisältävät ALV:n

Etäkoulutus

Puhelin- ja videoneuvonta

Puhelinneuvonta toimii täsmälleen samalla tavalla kuin yksityiskoulutus tai käytösneuvonta; keskustelut vain käydään etänä.

Videoiden ja kysymysten kautta selvitän, mistä koiran käytöksessä on todennäköisimmin kyse, ja käymme sitten läpi toimintasuunnitelman koiran käyttäytymisen muokkaamiseen. Koulutuksen edetessä voit lähettää videoita harjoituksista, joita olet koirasi kanssa tehnyt – näin saat tukea ja apua joka vaiheessa.

Tarjoan ilmaisen arviointipuhelun, jonka aikana saan paremman käsityksen koirasi käytöksestä ja voit päättää, haluatko jatkaa kanssani.

Jos olet ZenKoira-verkkokoulussa tai käynyt Onnistu ohituksissa-verkkokurssin, saat puhelinneuvonnasta 20% alennusta.

1 puhelu/kk55,80€/kk
2 puhelua/kk99,20€/kk
Hinnat sisältävät ALV:n

Verkkokurssit ja videot

Tarjoan runsaasti videoita, verkkokursseja ja muuta materiaalia koirien käyttäytymiseen ja koulutukseen liittyvistä aiheista. Käy kurkkaamassa, jos sieltä löytyisi vinkkejä sinun ja koirasi tilanteeseen.


Jos et ole varma, juttelen mielelläni kanssasi eri vaihtoehdoista.


Hinnat määräytyvät sen mukaan, mitä sovituissa palveluehdoissa on määritelty. Jos olet tullut asiakkaaksi aikaisempana ajankohtana, hinnat saattavat poiketa ylläolevista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: