Palvelut

Tiedän kokemuksesta, että koiran ongelmakäytöksen eteen on mahdollista tehdä paljonkin, että arki helpottuisi – sekä sinun että koirasi kannalta. Ongelmien kanssa ei tarvitse olla yksin, ja pyytämällä apua olet jo askeleen lähempänä muutoksen aikaansaamista.

Kouluttajana ja käytösneuvojana tarjoan pitkäaikaista tukea, jonka tavoitteena on tarjota sinulle tarvittavat tiedot ja työkalut koirasi käytöksen muuttamiseen.

Kuka olen?

Olen Saara Junttila, Käytösterapia ZenKoiran perustaja ja Häntä heilumaan-blogin kirjoittaja. Kaikki koulutusmenetelmäni perustuvat positiiviseen vahvistamiseen ja lempeisiin, koiralähtöisiin menetelmiin, joissa koiran hyvinvointi on aina etusijalla.

Olen suorittanut maisterin tutkinnon kliinisestä eläinten käyttäytymistieteestä; tutkinnossa keskityttiin erityisesti eläinten käytösongelmien hoitamiseen. Olen myös työskennellyt koirankouluttajana rescue-koirien parissa Iso-Britanniassa. Lisäksi olen Suomen eläintenkouluttajat ry:n ja Pet Professional Networkin jäsen, ja olen sitoutunut noudattamaan näiden yhdistysten tiukkoja eettisiä sääntöjä.

Ensimmäiset askeleet

Ennen koulutuksen aloittamista suosittelen aina ensimmäiseksi viemään koiran eläinlääkärin tarkistukseen siltä varalta, että ongelmakäyttäytymisen taustalta löytyy kipu tai muu terveydellinen syy.

Oli kyseessä sitten kotikäynti tai jokin muu allaolevista palveluista, voit aina ensin soittaa minulle tai laittaa sähköpostia – voimme sitten yhdessä selvittää, mikä olisi paras seuraava askel.

Kotikäynnit

Uusimaa

Kotikäynnillä saat apua ja hoitosuunnitelman koirasi ongelmalliseen käytökseen, oli se sitten pelokkuutta, eroahdistusta, remmirähinää tai jotakin muuta.

Ensimmäisen käynnin aikana pyrin saamaan mahdollisimman laajan kokonaiskuvan koirastasi ja tilanteestanne. Teen arvion siitä, mikä voisi olla käytöksen taustalla ja käyn kanssasi läpi, mistä voisimme lähteä liikkeelle.

Jokaisella kotikäynnillä käymme läpi harjoituksia ja muita tarvittavia muutoksia koiran elämään, joiden kautta käytökseen saadaan muutos. Jatkokäynneillä pääsen näkemään edistymisenne, tarjoamaan kädestä pitäen apua ja tarvittaessa muokkaamaan suunnitelmaa.

Saat jokaisen käynnin jälkeen kirjallisen yhteenvedon ja koulutussuunnitelman tueksesi. Kotikäyntiasiakkailleni olen tukena sähköpostitse juuri niin kauan kuin siihen on tarvetta.

Yksityistunnit

Jos koirallasi on pienempiä arkitottelevaisuuteen liittyviä ongelmia tai haluat varmistaa, että koulutus on menossa toivottuun suuntaan, tarjoan myös yksityistunteja.

Nämäkin tapahtuvat kotikäynti-muodossa, mutta niiden aikana ei pystytä yhtä perusteellisesti paneutumaan ongelmakäytöksen syihin ja taustoihin.

Sen sijaan voit saada tukea ja vinkkejä esimerkiksi erilaisten taitojen opettamiseen, luoksetuloon, hihnakäytökseen, ihmisten tervehtimiseen, rauhoittumisharjoituksiin tai itsehillintään.

Ota yhteyttä, jos et ole varma, sopisiko yksityistunti vai käytösneuvonta paremmin tarpeisiisi.

Ensimmäinen käynti (n. 2h)160€
Jatkokäynti (n. 1h)80€
Yksityistunti80€
Hinnat sisältävät ALV:n

Koulutuspäivät

Koirankota, Turku

Käyn säännöllisesti pitämässä koulutuspäivää Koirankodan tiloissa Turussa. Koulutuspäivän aikana voit varata joko yksityistunnin tai käytösneuvonnan.

Yksityistunti (1h)

Yksityistunti sopii koirille, jotka tarvitsevat koulutusapua arjen taitoihin tai perusasioiden opetteluun, esim. hihnassa vetäminen, ihmisiä vasten hyppiminen tai arkitottelevaisuus. Vaikeampia käytösongelmia varten suosittelen varaamaan käytösneuvonnan.

Käytösneuvonta (1,5-2 tuntia)

Käytösneuvontatapaamisella selvitämme hieman syvemmin ongelmallisen käyttäytymisen taustalla olevia syitä ja luomme koulutussuunnitelman, jonka avulla saadaan muutosta aikaan.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut tulemaan koulutuspäivään.

Yksityistunti (1h)80€
Käytösneuvonta (noin 2h)160€
Käytösterapian
jatkokäynnit (1h)
80€
Hinnat sisältävät ALV:n

Etäkoulutus

Verkkokurssit ja videot

Tarjoan runsaasti videoita, verkkokursseja ja muuta materiaalia koirien käyttäytymiseen ja koulutukseen liittyvistä aiheista. Käy kurkkaamassa, jos sieltä löytyisi vinkkejä, joista on apua juuri sinun ja koirasi tilanteeseen.

Tarjolla on mm. ohituskäytöksen verkkokurssi, kuukausimaksulla toimiva verkkokoulu ja paljon muita yksittäisiä verkkokursseja ja -luentoja.


Jos et ole varma, juttelen mielelläni kanssasi eri vaihtoehdoista.


Hinnat määräytyvät sen mukaan, mitä asiakkaan kanssa ollaan sovittu ennen ensimmäistä käyntiä. Jos olet tullut asiakkaaksi aikaisempana ajankohtana, hinnat saattavat poiketa ylläolevista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: